bil Care Tips – hvordan til at holde din bil i ubesmittede tilstand

Der er flere ting du skal gøre for at holde din bil i ubesmittede tilstand og bevare sin værdi. Ud over regelmæssige mekaniske servicering og vedligeholdelse, skal din bil også være groomed regelmæssigt at holde det ser som ny. Det betyder mere end blot sætte det gennem carwash hver uge. Selvom det tager lidt længere tid, vil du finde, at hånd grooming opnår bilen en langt bedre resultat. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på bil plejeprodukter, men du bliver nødt til at købe et par. Disse er nogle tips jeg bruger hver gang jeg rense min bil.

Udvendig

Skyl din bil til at slippe af med overskydende snavs, og derefter vaske det med en svamp og sæbevand. Når du har vasket hele bilen, skyl det og tør det med en blød klud. Hvis du ikke tør din bil bagefter, vanddråber samle støv, og når de tørrer, du er tilbage med mange steder over hele kroppen af bilen. Dette er især mærkbar med mørkt farvet biler.

Hver måned eller så skal du bruge en bug og tar fjernelse produkt på kroppen af din bil. Der er mange af disse typer af produkter tilgængelige på de fleste bil pleje butikker. Et fantastisk produkt til at gå er en, der fjerner bugs, tjære og andre steder, mens polering bilens overflade på samme tid.

Polering og voksbehandling din bil fastholder regelmæssigt den “shiny look” og også beskytter malingen bliver beskadiget af solen.

Altid rene hjul og skinne dækkene. Hvis din bil har alufælge, snavs dukker op mere let og gør dem ser kedelig. Du kan købe hjul rengøring produkter som fjerner ophobning af bremsestøv, men hvis du rense dem hver gang du vasker din bil, bør du kun skal bruge vand og en klud. Når skinner dæk, bruge jeg altid en spray-on dæk glans, som er hurtig og nem at bruge. Dette ikke kun holder dem ser ud som ny, men beskytter dem mod solen og gør hele bilen ser storslåede.

For andre ydre områder, bruge en overflade beskyttelse produkt, der er designet til at beskytte gummi, vinyl og plast fra solens UV-stråler. Dette kan bruges på kofangere, gummi tætninger omkring døre og vinduer, og for indvendige.

Interiør

Købe nogle bil sædebetræk for at beskytte dine sæder fra at få slidt op. De kan nemt tages og vaskes engang imellem. Jeg støvsuger sæder og tæppe hver gang jeg rense min bil. Snavs og grus, som falder dybt ind i tæppet får den til at slides hurtigt, så regelmæssig støvsugning er den bedste måde at forhindre dette. Køb et sæt af gulvmåtter vil holde fleste af snavs fra at komme ind i dit tæppe.

Rengøre indersiden af din bil vinduer med et glas rengøring produkt og en blød klud. Jeg bruger en normal husstand glas rengøring spray for dette og det ser ud til at gøre arbejdet. Når rengøring dashboardet og andre indvendige overflader, pas på du ikke bruger et produkt, der vil skade dem. Nogle vinyl og plast overflader kan blive ødelagt blot ved at bruge den forkerte produkt, når rengøring. Når renset, kan du bruge en overflade beskyttelse spray på disse områder også.

Når du ikke bruger din bil, parkere det i garagen. Dette er ikke kun holder det ud af vejret, men også forhindrer det i at få beskidte. Hvis du ikke har adgang til en garage, overveje at købe en bil dækning. Beskytte din bil fra vejret så vidt muligt vil sikre det forbliver ulastelig.

Gå til for information om autostol dækker, bil detaljer produkter og køretøjet dækker.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.