Hvorfor tilføje billeder øger Ebay bud svar.

Købere kan virkelig godt lide billeder. Flere billeder du har, jo mere de vil føle sig som køber deres vare fra dig, og ikke fra din konkurrent. I virkeligheden er der masser af købere, der vil bogstaveligt talt forlade din auktion inden for 5 sekunder efter ankommer hvis de ikke finder et billede der venter dem.

Lidt ekstra arbejde på fotografering kan betale sig massivt, især hvis du arbejder på slanke avancer. Men hvorfor er det så effektivt?

Det viser du er seriøs. Sælgere, der tager sig tid til at tage gode billeder og præsentere dem omhyggeligt er sikkert mere tilbøjelige til at gå ulejlighed at give god kundeservice, og købere vide dette, i det mindste på et ubevidst plan. Hvis du ikke selv gider at tage et foto og uploade det til eBay, er du virkelig kommer til at pakke deres vare korrekt? Vil du bogføre det på tid?

Det gør dem stole på dig. Din købere vil føle sig mere komfortable at du faktisk har varen, hvis de kan se at du har dit eget foto af det. Det beroliger også køberne at din vare ikke er en pisket op og brækket stykke skrald.

Det gør din auktion skiller sig ud. Når dit billede vises på skærmbilledet Søgning resultater, kan folk se din vare lige der i stedet at læse din titel. Folk foretrækker at arbejde visuelt, og er mere tilbøjelige til at være opmærksomme på et resultat med et billede.

Men hvis du ønsker fordelene ved svar billeder kan bringe, så hvad skal du gøre? Her er et par enkle tips til at gøre billederne bedre.

Bombardere dem med billeder. eBay måske ønsker du at betale for privilegiet at føje mere end ét billede til en auktion, men hvis du har din egen webhosting så kan du gøre det gratis. Bare tage så mange billeder som du ønsker, uploade dem til dit webhotel, og derefter tilføje dem til auktion ved hjælp af HTML.

Du kan ikke vide, hvordan du gør dette, men det er meget simpelt. Bare skrive det i din beskrivelse hver gang, du vil indsætte et billede:

Tage bedre billeder. Brug et billedredigeringsprogram til at retouchere dine billeder. Der er masser af valg-Ifranview () er god, og gratis. Justere ting som lysstyrke og kontrast for at sikre, at købere får den bedste visning af dine emner.

Forbedre billedkvaliteten. Få en god kamera, og være opmærksom på teknik og sammensætning, når du tager billeder. Ikke bare smide dem på din seng og tage billeder. Hvis du ikke er sikker på dig selv, når det kommer til fotografering, en tom, let farvet bord mod en hvid eller næsten hvid væg er altid et godt sted at sætte ting, når du tager billeder af dem.

En anden god måde at få flere mennesker til at reagere på dine auktioner er at finde de bedste pris punkter, herunder start priser, købe det nu priser og forsendelse. Den næste e-mail vil give dig et par prisstrategier.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.