Kæledyr: Hvordan at tage sig af din hund

Det bånd, der kan komme mellem en person og en hund kan være meget stærk, især hvis at bond er blevet styrket lever med hinanden i mange år, har jeg personligt græd efter at miste vores familie hund, der havde været som en bedste ven til mig fra min fødsel indtil jeg som 15 år gammel, da han blev ramt af en bil en morgen.

Hunde tjene mange forskellige behov for mennesker. Nogle mennesker får en hund, fordi de er ensomme og har brug for en trofast ven, eller fordi de ønsker en hund til at beskytte hjemmet. En hund, der er taget god pleje af og givet opmærksom regelmæssigt vil give sit liv for at beskytte sit hjem og sin ejer. For blinde en hund kan være et par øjne til at hjælpe dem komme rundt og for politiet en hund kan være et vigtigt redskab og en loyal partner, med en næse, der intet kan slå.

Den første ting du skal vide om pasning af en hund er, at hunde har brug for masser af motion. Dette er det samme for store hunde og små hunde. Alle hunde har brug at blive sluppet ud mindst én gang hver 8 timer og skal have mindst en 20 minutters gang til give hunden noget frisk luft, motion og en chance for at lindre sig selv.

Det er også vigtigt at spille med hunden på en regelmæssig basis. Dette kan betyde gonna park på en weekend eller dag og have en god omgang fetch, kastede bolden rundt i din baghave eller bare brydning på jorden med hunden, bare sørg for, at hvis du er ruff boliger med en lille hund, som du ikke ved et uheld hurt den hund. Leger med hunden for en halv time er om dagen, ikke kun godt for hunde fysiske sundhed, men en grave, der spilles med regelmæssigt er psykisk sundere og mindre tilbøjelige til at blive en deprimeret hund, det også sænker dit blodtryk og det vil danne en ubrydelig bond mellem dig og din pooch, som vil udvide til din familie hvis du skal begynde at have en efter at have hunden.

Hvad du fodrer er din hund meget vigtigt at hunde fortsatte sundhed. Den bedre hund fødevarer vil blive markeret for hvad er grupper af fødevarer er passende for. Yngre hunde har brug for visse vitaminer og mineraler i større mængder, så en voksen hund, og det samme gælder for en ældre hund, de har brug for mere calcium i deres mad til at beskytte deres knogler og led. Fodre din hund den forkerte mad kan stunt hundens vækst og åbner hunden hen til en større risiko for kirurgi, når de er ældre.

Ligesom en person en hund bør tages til dyrlægen kontor hver 6 måneder, og skal modtage deres skud hvert år. Regelmæssige eftersyn og vaccinationer vil også hjælpe forsikre, at din hund vokser til en gammel glad hund.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.