Kredit til boligbyg

Hjem forbedring: Hvis du har brug for at gøre noget i dit hjem, såsom renoveringer, et nyt tag osv., kan du bruge et personligt lån til at gøre det kortfristede lån koster mindre, så din egenkapital ophold i dit hus, og du kan gøre dyrere projekter i den nærmeste fremtid.

College finansiering: Studielån fra private långivere kan være et godt alternativ til føderale studielån, fordi de ikke behøver at blive betalt tilbage, før efter endt uddannelse.

Medicinske og dental udgifter: Disse er ofte den største enkelt post i budgettet, og mange mennesker kan dårligt råd til de ekstra udgifter til at rejse til lægens kontor, hospitalsophold, og medicin for at holde deres forsikringsdækning i gang.

En virksomhed bekostning: Hvis du for nylig har organiseret eller er ved at organisere virksomheden i din egen virksomhed, kan personlige lån være gode alternative finansiering, fordi de er mindre tilbøjelige til at blive gransket i modsætning til en virksomhed lån.

Personlige lån virksomheder, hvor et papir arbejde form er involveret: Nogle af de typiske business lån type kontrakter er fra en Payday långiver, hvor et papir værker form skal udfyldes, før midlerne frigives, og midlerne skal frigives på fastsat dato efter lånet er afsluttet (normalt ved en forfaldsdato på en uge eller to efter lånet). Nogle andre business type personlige lån virksomheder kan simpelthen kræve, at du faxe data til långiver, før lånet er frigivet.

Nogle personlige lån kan medføre et behandlingsgebyr. Dette gebyr er ofte baseret på værdien af lånet og kan nå op til 1% af lånet.

Nogle lån giver en kreditlinje med mulighed for at øge mængden af midler til rådighed.

En type af personlige lån, at firs procent af de mennesker, der bruger, er den kontante forskud. Denne særlige type personlige lån bruges som en sidste udvej, fordi der er mange, mange gange, at tjenesten bruges til at undgå konkurs.

En ting, du skal huske på, hvis du henvender dig til et personligt lån som en låneløsning, risikerer du misligholdelse af dit lån. Du risikerer at miste din ejendom. Du risikerer et ugunstig forhold til dit udlånsinstitut. Og du kan også risikere din sikkerhed på løs kørsel love, da nogle stater tillader hurtigere, og nogle gange ulovligt, trafik krænkelser, når du kører med en auto Mangel og en hastighedsgrænse, der er højere end den udstationerede hastighedsgrænse.

Din kredit rapport, score og historie er baseret på disse tre ting. Du bør gøre alt, hvad du kan for at holde din kredit rapport

Keeping en god kredit rapport er afgørende for at holde din kredit score høj, så det ikke bliver reduceret. De to vigtigste ting, du kan gøre selvfølgelig for at holde din kredit rapport er:

1) Betal dine lån.2) Hold din kredit rekord lige.

Dette vil igen holde din kredit score høj. Den første af disse to ting er normalt let at huske. Men den anden er helt afgørende for din kredit rapport historie og din kredit score. Håndtering af dine lån, re-betale lån, og kontrollere dine forbrugsvaner er den måde at holde din kredit rekord så lige som du kan.

Et andet vigtigt redskab til at styre lån og forbedre din kredit score er dit hjem egenkapital kreditlinje. Du kan få en nem måde at opbygge kredit med dit hjem egenkapital kreditlinje ved at tegne en kassekredit i din bank og betale tilbage, hvad du skylder hver måned. Det er nemt at gøre, selv om de fleste banker ønsker at blive gjort meget fortrolig med hele dit finansielle billede, så du bør normalt gå til din bank og tale med lånet officer i denne bank. Få godkendelse, før du gør det kreditlinje.

De fleste mennesker bruger deres kreditkort i stedet for kreditlinjen til at finansiere formål. Dette gør din kredit score lavere, da kreditlinjen er en kreditlinje: en låntager er kun så i stand som den kredit, der allerede er derude på hans eller hendes kreditkort og kreditlinje. Du udvider kredit foretaget gennem denne kreditlinje for køb, hvilket er fint; kun ikke foretage køb og tilbagebetalingstid meningsløse gebyrer og sanktioner og din kredit score vil gå op.

Med et stort hjem egenkapital kreditlinje, vil din kredit record opbygge langt mere positive punkter, hvis du betaler fuldt ud og til tiden hver måned i stedet for at betale ned saldoen langsomt. Folk, der tilbagebetaler deres kreditlinje helt hver måned er normalt meget mere tilbøjelige til at have en høj kredit score.

Som sådan, hvis du ikke kan kvalificere sig til et banklån på grund af kredit årsager, bør du nok se på at få et hjem egenkapital kreditlinje, fra en långiver, der tilbyder det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.